O nama

/O nama
O nama2020-06-30T09:07:16+02:00

Počev od 2002. godine, kada je i osnovano, preduzeće NETA doo se uspešno bavi uvozom i veleprodajom obuće i zadnjih nekoliko godina se nalazi u samom vrhu uvoznika iz ove branše.

Predanim radom visoko profesionalnog tima, uspeli smo da zauzmemo i zadržimo značajno mesto kako na teritoriji Srbije, tako i Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Drugim rečima, izrasli smo u stabilnu firmu koja je, i u uslovima posebno teških privrednih i drugih okolnosti, sposobna da izdrži tržišnu utakmicu i zadrži davno stečenu reputaciju pouzdanog dobavljača.

Iako se bavimo isključivo veleprodajom, pažljivo pratimo statistiku prodaje naših modela u maloprodajnim objektima širom zemlje. Visoki procenti prodaje godinama unazad nam dokazuju da tržište definitivno prihvata naše modele, i to kako po dizajnu, tako i po ceni i kvalitetu. Sve to nam daje posebnu snagu da i dalje pratimo modne tendencije i svoje modele prilagodjavamo ukusima i platežnoj sposobnosti krajnjih potrošača.

Naši brendovi:
Robne marke pod kojima se naša roba proizvodi i sa kojima nastupamo na tržištu su:
Emelie Strandberg – obuća za žene
Aleksandar shoes – obuća za muškarce
N shoes – obuća za muškarce
Emelie shoes – obuća za devojčice
Eric children shoes – obuća za dečake	

	

Svim maloprodajnim objektima koji se bave prometom obuće, predlažemo da stupe u kontakt sa nama i informišu se o našim povoljnim veleprodajnim uslovima. Istovremeno, sve one, koji nisu imali priliku da nose naše modele, pozivamo da to učine, kako bi se uverili u najbolji odnos dizajna, cene i kvaliteta…

Početna
Proizvodi
Korpa
Pretraga